top of page

Vivan ble sykepleier

Vivian ble født i 1993. Hun ble aldri kjent med sin far og moren klarte ikke å forsørge henne, langt mindre sende henne på skolen. Hun vokste opp i svært fattige kår.


Gjennom fadderordningen fikk hun mulighet til å begynne på Jan`s Academy når hun var 7 år gammel. Etter at hun fullførte grunnskolen og videregående på Jan`s, fikk hun mulighet til å gå videre studier og ble i 2016 ferdig utdannet som sykepleier og jobber som dette i dag. Gjennom skolegangen på Jan`s lærte hun å ta ansvar, jobbe hardt, håndtere utfordringer og sette pris på og glede seg over de mulighetene hun har blitt gitt i livet.


Vivian er svært takknemlig for sine faddere i Norge som har støttet henne hele veien. I dag har hun også en datter på 7 år som er oppkalt etter hennes fadder. Vivian retter en stor takk til sine faddere og sier det ikke går en dag uten at hun tenker på dem. Hun er også svært takknemlig for Interfelk-familien og deres gode arbeid og hjerte for de som har minst.


"Jeg er sykepleier i dag på grunn av fadderordningen i Prosjekt Gatebarn i Kenya og den støtten jeg fikk på Jan`s Academy ❤️ Tusen takk"Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page