top of page

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kommer hjelpen frem til de som trenger det? Og hvordan kan dere følge opp det?

Det er vanskelig å svare kort på, men kommunikasjonsveiene er korte. En dyktig sosialarbeider har alltid oversikt over barna sammen med rektor, sykepleier og husmor. Ukentlig besøk på skolene og navneopprop.

Hvor mye av beløpet går til barnet?

Vi har ingen lønnsutgifter her i Norge. 100% av beløpet går til barnet og skoleplassen på internatskole. De få utgiftene vi har blitt tatt av omsetningen til butikkene. Kr. 325,- går til utgifter i forbindelse med skoledrift, helseutgifter, omsorgspersoner, mat osv.. Kort sagt ivareta barnets behov på aller beste måte.

Er prosjektet tilsluttet en menighet?

Vi er en frittstående stiftelse med en klar kristen forkynnelse etter Kenyansk skoleplan for friskoler. Prosjekt Gatebarn samarbeider med alle, frimenigheter, losjer, bedrifter og enkeltmennesker.
Alle er så velkomne til besøk, møte barna sine, se og høre. Normalt prøver vi å gi informasjon med brev 2 ganger i året. Gode regnskapsrutiner følges med regnskapsfører og revisor.

Kan vi gi ekstra gaver?

Selvfølgelig! Øremerk innbetaling med barnets navn, hva pengene skal brukes til. Personalet ordner innkjøp sammen med barnet eller ungdommen.

FAQ: FAQ
bottom of page