top of page
Gi - topp-bilde.JPG

GI DIN GAVE

FLERE BARN VENTER PÅ HJELP

Du kan gi en fast månedlig gave der pengene går til f.eks uniformer, sko, toalettsaker, skolebøker, skrivesaker, annet skolemateriell, inventar, forefallent arbeid på skolene, nye prosjekter etc.

For 325 kroner i måneden kan du bidra til å gi et barn trygghet og utdanning slik at barnet kan bli en bidragsyter i samfunnet og ta vare på seg selv og sin familie i fremtiden.

MÅTER Å GI PÅ

grasrotandelen_logo.png

GRASROTANDELEN

bank_logo_edited.png

BANKOVERFØRING

2601.16.62268

AvtaleGiro-logo.png

AVTALEGIRO

Måter å gi på
Gi - Hittil har vi hjulpet.JPG

HITTIL HAR VI HJULPET
OVER 4 000 BARN

Gjør som disse og flere og vær med å gi med din bedrift!

jansKlaer.png
norrman.png
GI SOM BEDRIFT

Vi har flere bedrifter, både store og små, som ønsker å støtte Prosjekt Gatebarn i Kenya. Dette kan man gjøre på ulike måter. Flere bedrifter har fadderbarn, men det er også mulig å støtte ulike prosjekter, gi faste beløp hver måned eller bidra med et engangsbeløp.

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om hvordan din bedrift kan være med å bidra!

Gi som bedrift
Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til Prosjekt Gatebarn i Kenya .

Gi regelmessig med Vipps

Den kanskje enkleste måten å gi oss din støtte er å sette opp en fast betaling i Vipps. Betalingen skjer automagisk, til rett tid,  i den fine Vipps-appen.
 

Det er ingen bindingstid og dersom du ønsker å stoppe avtale om fast trekk, ta kontakt på tlf 404 01 822 eller epost post@prosjektgatebarn.no".

Gi rgelmessig med Vipps
bottom of page