top of page

Julehilsen fra Kisumu

Juleferien er endelig her!


Når 2022 nærmer seg slutten, vil vi dele med dere hvilket suksessfullt år Prosjekt Gatebarn oppnådde i samarbeid med Interfelk.


I år har støtten din levert:

1. Kvalitetsfaglig opplæring i internatskole til over 400 mottakere i førskole, grunnskole og videregående skole ved Jan’s Academy.

2. Støtte 20 andre studenter ved høyskoler og universiteter i Kenya.

3. Yrkesopplæring til 15 tenåringsmødre ved Monicas jentesenter i Nyalenda.

4. Oppsøkende og rehabiliteringstjenester til over 50 gatebarn i gatene i Kisumu, hvorav 12 fullfører programmet og begynner på skolen.

5. Helsestøtte til over 50 familier som bor i Nyalenda-slummen, inkludert opplæring i hygiene og sanitær, trygt vann og levering av helsetjenester, vaksinering, familieplanlegging og behandling av sykdommer som malaria og tyfus.

6. Bygging av en junior sekundærblokk som nå er 60 % ferdigstilt.

7. Og mye mer. 😊


Denne enorme påvirkningen er bare mulig på grunn av deg og din støtte. Jeg vil gjerne si takk på vegne av de sårbare barna, foreldreløse barna, enkene og andre grupper som vi tjener her i Kenya. Din sjenerøse støtte har utløst en glede og håp som vil leve videre i generasjoner.


I Kenya, akkurat som i Norge, tilbringes juletiden alltid med familie og kjære. De fleste kenyanere som bor i byer reiser tilbake til hjemmene sine i landlige områder for å besøke familie og slektninger. I julen spiser de Chapati (flatbrød), ris, kylling og Nyama Choma (grillbiff, geit eller lam). I år har vi gitt 80 familier mat- og omsorgspakker som inkluderer: matolje, sukker, salt, såpe, ris og hvetemel. Barna som er valgt ut til å motta pakkene er fra husholdninger som opplever de mest økonomiske vanskelighetene. Dette vil sette et smil på ansiktene deres i denne jule-sesongen.


Vi takker alle våre sponsorer for fremtiden de har forpliktet seg til å skape ved å støtte utdanningen til et kenyansk barn. Hvis du også har lyst til å være en del av dette effektfulle prosjektet, kan du vurdere å donere til Prosjekt Gatebarn denne julen.


Vi ønsker deg en god jul og et godt nytt år. 🎄


Comentários


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page