top of page

Anne Kristensen - Damen som leder Interfelk med stø hånd

Anne Kristensen er direktør i Interfelk, vår samarbeidspartner i Kenya. Interfelk ble startet av Annes første ektemann i 1992. Med hjelp fra frivillige begynte han å rehabilitere gatebarn, som hovedsaklig var gutter. Da han brått døde i en bilulykke i 1994, ble det Anne som fortsatte arbeidet han hadde startet. Gjennom sin mann hadde Anne også blitt kjent med Jan, misjonæren fra Porsgrunn.


Det var ikke et vanskelig valg for Anne å fortsette det gode arbeidet i organisasjonen, fordi hun selv kom fra fattige kår. I dag driver Interfelk flere skoler, helseklinikk, mødrehjem, rehabilitering av gatebarn, natthjem for gatebarna etc. i samarbeid med Prosjekt Gatebarn i Kenya. Et arbeid Anne og Jan, som hun senere ble gift med, drev sammen som ektepar inntil hans brå død høsten for 10 år siden.


Anne forteller at når man blir kjent med og kommer tett på gatebarna, vekker det kjærlighet og medfølelse til å ville hjelpe dem. For henne har denne følelsen gitt henne lidenskap og motivasjon til å fortsette å jobbe utrettelig i alle disse årene. Hun har fulgt mange av barna fra de var små til de nå er voksne med utdanning, jobb og et godt liv ❤️
Comentarios


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page